Dags att rensa!

Denna månad ger jag tips och råd om hur man rensar i röran. (Spalten går att läsa via Nöjesmagasinet City, sidan 50.) Inspirationen kommer utan tvekan från vårt förråd som sett riktigt hemskt ut. Nu har vi äntligen rensat igenom allt och organiserat i lådor, kvar återstår bara att borra upp konsolerna.

Medan vi höll på som bäst kom det ner några grannar som höll på att flytta. Då hade vi redan fyllt gångarna med alla våra pinaler, banankartonger och påsar. Som tur var hade de sitt förråd en bit ifrån. Snälla som de var så fick vi en hylla av dem, perfekt för de lösa sakerna som krukor och grillkol! När vi är färdiga så kommer ni få se några före och efterbilder.


Time to ge rid of the clutter!
This month, I give advices on how to get rid of the clutter.
Inspired no doubt from our storage that looked really terrible. We have finally cleared through everything and organized in boxes, still remains is to drill out the brackets.

While we in the storage our neighbors who were about to move joined us. We had already filled the aisles with all our junk, banana boxes and bags. Luckily, they had their storage some distance from us. They were so kind to give us their shelf, perfect for the loose stuff as pots and charcoal! When we are finished you will see some before and after pictures.

0 reaktioner på ”Dags att rensa!

  1. Det underliga är ju hur röran liksom förökar sig trots att man tycker att man rensat "nyss". Mitt eget hem är ett gott exempel på det, det var inte SÅ länge sedan jag gjorde en rejäl utrensning – men nog 17 är det fullt med bös i alla fall nu! 😀

  2. Vad skönt att vara färdigrensad! Å tur att grannarna hade frrådet en bit bort! Haha! Själv ahr vi förrådet kvar efter flytten! Men det är ingen värme där så att det får nog ta och vänta ett tag. För någon rensarvilja finns inte nu när det är så kallt! 🙂 Ska bli spännande att se hur det färdiga resultatet blir hos er!Kram

  3. jag började rensa i min klädkammare här om dagen, de behövdes verkligen 😛 nu ser man golvet och så kan man gå in i den :)Kul med lite rensningstips 🙂

  4. Milla:Härligt att höra! Ja ibland behöver vi alla en spark där bak för att ta tag i saker och ting.Tina:Ja det håller jag med om! Missen jag har gjort, speciellt i förrådet är att det inte alls varit speciellt organiserat, bara rensat. Så när nya saker kom till blev det oordning direkt. Nu hoppas jag det ordningen håller längre med de nya boxarna istället för de hemska banankartongerna.Pysselprinsessan:Mmm det är riktigt skönt! Det är lätt en sak man skjuter upp och gruvar sig över. Vi hade samma problem med vårat förråd i förra lägenheten, den var också utomhus och det var svinkallt då man skulle vara där och leta. Tack och lov så är det här förrådet inomhus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s