Årets julklappsshop 2010!

Vi inredningsbloggare har gått ihop och enats om att årets julklappswebbshop är Rädda barnens designshop. Perfekt tillfälle att tänka efter och köpa från ett ställe som både har fina saker och där en del av vinsten går till Rädda Barnens kamp för barns rättigheter.

Var och en av oss har valt ut en personlig favorit vi anser är årets julklapp. Mitt bidrag är den vackra porslinsljusstaken Fire som är designad av Anna Kraitz. Den kostar 295 kr varav 135 kr går till Rädda Barnen.


This year’s Christmas gift shop 2010!
We interior design bloggers have joined forces and agreed that this year’s Christmas gift shop is Save the Children’s design shop. This is the perfect opportunity to think and buy from a place that both have nice things and where some of the profits go to Save the Children fights for children’s rights.

Each of us has selected a personal favorite that we believe is this year’s Christmas present. My contribution is the beautiful porcelain candleholder Fire which is designed by Anna Kraitz. It costs 295 SEK, 135 SEK of which goes to the Save the Children.

Här har du fler som valt ut sina favorit julklappar:
Henricks tankegångar
Hemmariket
Room by sofie
Jennys hus
Dahlarna
Living like linda
Fröken Kumlin
Inredningswåågen
Whiterainbow
Husligheter
Flex inredning
Tinaminastina
It´s a house
Annaleenashem
Ryskadockor
Room and serve

Har du också tipsat? Skriv en kommetar så hamnar du också i länklistan!

0 reaktioner på ”Årets julklappsshop 2010!

  1. Hej! Vilken bra idé och vilka fina saker kan man beställa på den här Webbshopen! Jag lämnar mitt bidrag här också!En snygg och stilig Hook Hanger har jag valt!Hoppas du länkar mig med! ;)Ha en bra dag!Lana

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s