Nordic light

Jag kunde inte låta bli att köpa en adventsljusstake som funnits på önskelistan ett bra tag nu, nämligen Nordic light designad av Jonas Grundell. Det är en klassiker som kommer få hänga med varje jul från och med i år. Det enda som saknas är att köpa in ljus och sedan ska det mysas!


Nordic light
I could not resist buying an Advent candle holder that has been on my wish list for a while now, namely Nordic light designed by Jonas Grundell. It is a classic that will be used every Christmas, starting this year. The only thing missing is to buy some candles and then it is time to snuggle!


Foto: Länna möbler

0 reaktioner på ”Nordic light

  1. Snygg! Riktigt svensk jul över den!Titta gärna in på min blogg. Jag har en tävling där du kan vinna en valfri Lunafigur. Tävlingen pågår till den 13 december.Ha en skön torsdag! Kram Malin

  2. Ja dom är riktigt fina. Jag hade helt glömt bort att min sambo hade fått en i vit i julklapp av hans jobb i fjol, snacka om en trevlig överraskning då jag letade fram den!

  3. Min man fick en sån skickat till sig i julklapp av sitt jobb. Han tyckte det var en dålig julklapp men jag ropade Hurra så fin. Åh en sån har jag velat ha! :)Den står på bordet nu.

  4. Hej fina du, du kommer att bli så nöjd med din ljusstake! Jag fick den svarta varianten förra året av mina jobbarkompisar då jag bytte grupp, en riktig favorit.Självklart vill vi hinna träffa er uppe i norr under julen. Vi åker upp den 23:e och stannar till den 4:e, när är ni i Piteå?En stor kram till er!

  5. Ja visst är de fina, tänka sig att min hittade jag på loppis för bara 50 kr (kanske var nån gubbe som fått den av sitt jobb och inte ens gumman uppskattade den…).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s