Extrem vit färg på burk

Alcro har tagit fram en färg för dem som tycker att vitt är vackert. Det är nämligen en extremt vit färg och enligt Alcro vitare än någon annan färg som tidigare sålts i Sverige. Visst låter det spännande? En av de som fått testat färgen erkände till och med att det blev för vitt. Det skulle vara spännande att få se den färgen live!

– Alcro Designers Kritvit innehåller en speciell kombination av pigment som reflekterar samtliga våglängder och gör den nästan lysande vit vid vissa förhållanden, säger Maria Midby Arén, på Alcro Färg.

Man har alltså inte hittat ett nytt supervitt ämne, utan en smart kombination av flera. Trots sin matthet är färgen mer tålig än andra färger med samma glans och till och med avtorkningsbar.


Extreme white paint in a can
Alcro has developed a paint for those who think that white is beautiful. It is an extremely white color, and according Alcro whiter than any other color that previously been sold in Sweden. Does not that sound exciting? One of those who had tested the color admited that it was too white. It would be exciting to see the color live!

– Alcro Designers pure white contains a special combination of pigments that reflects all wavelengths and makes it almost glowing white under certain conditions, ”said Maria Midby Arén, on Alcro color.

We have not found a new super-white substance, but a clever combination of several. Despite its matted apperence the paint is more durable than other colors with the same shine and can even be whiped off.


Pressbild: Alcro

0 reaktioner på ”Extrem vit färg på burk

  1. Ojoj, låter småfarligt ;)Ser framför mig ett bländande vitt sken i slutet av tunneln.Det var en hel del att fylla i om garderoben, måste ta lite tid i anspråk för alla mätningar.=) F har varit borta så mkt denna vecka att det har fått vänta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s