Knopparna brister

Våran hyacint har börjat blomma och snabbt har det gått, från en dag till en annan. På tal om annat så packas det för fullt här hemma då vi är på väg till Piteå för min älskade brorsons dop. Jag ska vara fotografen, ett stort ansvar så förhoppningsvis blir bilderna bra även om det är i en mörk kyrka. 

Trevlig helg!


Flowering hyacinth
Our hyacinth are now blooming, from one day to another. Speaking of other things we are packing here at home beacuse we are going to Piteå to my beloved nephew’s baptism. I’m going to be the photographer, a great responsibility, so I hope the pictures will be fine even if it is in a dark church.

Have a nice weekend!

 

 


Foto: Sandra Stenberg – inspireramera.se

0 reaktioner på ”Knopparna brister

  1. Vad mysigt gumman med dop, du kommer att vara en alldeles förträfflig fotograf. Om du vill att hyacinterna inte ska blomma ut så fort så fick jag höra ett tips om att skippa vattnet, verkar fungera. En stor kram

  2. Hyacinter är vinterns vackraste blomma tycker jag! Vill man att de ska vara knoppiga längre kan man ställa dem svalt nattetid.Jag tycker du är en jätteduktig fotograf så fotona blir säkert jättebra!Kram, Emma

  3. Maja:Tack för tipset och din fina komplimang gumman! Kram på dig!Liw:Tack och du hade rätt, det gick bra 🙂Junitjej:Ja dofter gör mycket för julen. Jag ser fram emot att få tända doftljus när jag kommer hem.Emma:Tack för tipset, det ska jag prova. Tack för uppmuntran också.Milla:Ja det var hur vackert som helst! Tur jag kunde koncentrera mig mig på fotograferingen annars skulle jag bli rörd till tårar hela tiden.Karin:De vita är mina favoriter också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s