Doppresenten!

Inför min brorsons dop så ville jag ge både lilla R och hans föräldrar en personlig present. Jag tog då mitt favoritkort från fotosessionen jag hade med lilla R och gjorde en tavla med vackra dikter i bakgrunden. När de sedan fick tavlan så fanns dikterna med i ett kuvert så de kunde läsa vilka som var med.

Presenten blev både uppskattad och beundrad, så nu har jag fått beställningar på att göra liknande tavlor av både bebis, förlovnings- och bröllopskort. Det tar jag som en stor komplimang! Vill du ha en egen personlig tavla till dig själv eller någon du tycker om så är det bara att maila (mail@inspireramera.se) för mer information.

 


Our baptism gift
To my nephew’s baptism I wanted to give both little R and his parents a personal gift. I took my favorite photo from the photo session I had with a little R and did a canvas with beautiful poems in the background. When they got the canvas they also got an envelope with all the poems so they could read them. 

The gift was well appreciated and admired, so now I have got orders to do similar canvas of both the baby, engagement and wedding photos. I take that as a great compliment! If you want to have your own personal canvas for yourself or someone you love, just to mail (mail@inspireramera.se) for more information.

 


Foto: Sandra Stenberg – inspireramera.se

 

0 reaktioner på ”Doppresenten!

  1. åhhh så fin!!!! var beställde du den??? hur gjorde du så att dikterna kom i bakgrunden!?? verkligen jättefint!!! hade själv velat ha en sån till min dotter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s