Remake hos Stadsmissionen

Som du säkert redan vet vid det här laget så tycker jag att återanvändning av gamla prylar är både kreativt, snyggt och bra för mijön. Stockholm Stadsmission har tagit fasta på återanvändning och fixar till gamla slitna saker som kommit in och ger dem nytt liv. Underbart initativ eller hur?


Remake at Stadsmissionen
As you probably know by now, I think that the reuse of old stuff is both creative, smart and good for the environment. Stockholm Stadsmission has taken up the recycling and fixes old worn out things that are given to them and give them new life. Wonderful initiative huh?

0 reaktioner på ”Remake hos Stadsmissionen

  1. Jag älskar återanvändning! Tänk om fler ville ge bort recyklade julklappar! Vi arbetar med många material som är återvunna. Gamla bildäck från Tadé, återvunna glas till lampor, dricksglas, skålar och lyktor. Ha en fin jul! Maria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s