Piteå ♥

Efter en veckas vistelse i Piteå med min älskade familj och vänner så är jag äntligen hemma med Tommy och katterna. Det har varit en välförtjänt och skön minisemester och känner att batterierna är betydligt mer fulladdade än tidigare. I vanliga fall brukar jag inte hinna träffa alla då man bara har en helg på sig, men denna gång hann jag pricka av alla pitebor som fortfarande bor i närheten. Det var hur underbart som helst  ♥ 

Just innan kamerabatteriet laddade ur så hann jag ta detta kort på familjens schäfer som varit min trogna följeslagare i veckan.


Piteå
After a week’s stay in Piteå with my beloved family and friends, I am finally home with Tommy and the cats. It has been a well-deserved and relaxing mini-vacation and know the batteries are much more charged than before. Usually I do not have time to meet everyone since I only use to visit over the weekend, but this time I managed to meet all the friends who still live nearby. It was really wonderful ♥ 

Just before the camera battery drain I could take this card on the family German shepherd has been my faithful companion this the week.

 


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Piteå ♥

  1. Skönt med ett litet avbrott. Blir du inte lite sugen på hund nu då? Själv är jag sjuk sugen,, men katten Tiger var inte överförtjust när vi hade lånehund för en helg heheJag tänkte också tipsa om att jag har en tävling just nu (min allra första) där man kan vinna valfri produkt från min butik Craft Factory!Kika på http://craftfactory.se/blogg (min butiksblogg) för mer info. 🙂

  2. Ja, visst är det härligt att ladda energi hemma hos familjen i Piteå?! =) Vi åker till Piteå den 23 dec för att tillbringa julhelgen där, ser massor fram emot det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s