Shoppingguide i Umeå

Förra veckan blev jag tillfrågad av Fastighetsbyrån om jag ville vara med och göra en shoppinggudie åt dem. Tanken var att samla de bästa gobitarna när det kommer till inredningsshopping + ett mysigt fik. Det gick jag gärna med på! Vi har bestämt oss för att bosätta oss här i Umeå och efter mer än 7 år här så var det roligt att tänka till. Dessutom är det en fråga jag ofta får av er ”vilka inredningsbutiker får man inte missa?”

Här kommer mina 7 bästa tips (var ju tvungen att begränsa mig lite) med tillhörande adresser och karta! Kom gärna med fler tips bland kommentarerna.

1. Mias lustgård
Har ett stort utbud av Cult design, yankee candels och shabby chic. De har något för alla, så ett besök här är ett måste för varje stadsrunda.

2. Pop shop
400 kvm uppdelad i en presentbutik med saker för alla åldrar, samt en inredningsdel med märken som exempelvis Lexington och Bruka design.

3. Sagolika ting
En underbar affär full med inredning, kläder och leksaker för små barn.

4. Village
Affären har nyligen blivit ombyggd och renoverad. De har ett brett härligt sortiment med något för alla.

5. Schmäck – fik & butik!
Ett av Umeås populäraste fik och det perfekta stället att vila fötterna under shoppingrundan. De har även en egen butik där de säljer kläder och inredning som är värd att besöka.

6. Kii
En prisbelönt klädbutik som även säljer annorlunda inredningsdetaljer.

7. Presenta
En mysigt butik full med smycken, porslin och inredningsdetaljer. En fin liten pärla bland alla inredningsbutiker i Umeå.

0 reaktioner på ”Shoppingguide i Umeå

  1. HJÄRTERO är en butik jag absolut skulle sätta med på den listan!!! Annars : helt godkänd :)Skulle jag lägga till fler skulle jag nämna Designbutiken(Centrum) & BOOM (Mariedal)KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s