Ett hav av fluffiga kuddar

Jag tänkte ni äntligen skulle få se de nyinköpta kingsize-kuddarna som jag nämt ett par gånger tidigare. De får högsta betyg från oss då det är som att sova i ett hav av fluffiga kuddar på nätterna. Första gången vi såg dessa kuddar var på ett lyxigt hotell i Thailand. Varför det har tagit flera år innan vi skaffade dem är svårt att förstå så här i efterhand.

Ha en trevlig helg!


A sea of fluffy pillows
I thought you would finally get to see the newly purchased king-size pillows that I had named a few times before. They got the highest ratings from us when it’s like sleeping in a sea of fluffy pillows at night. The first time we saw these pillows were on a luxury hotel in Thailand. Why it has taken several years before we bought them is hard to understand in retrospect.

Have an nice weekend!


Foto: Sandra Stenberg – inspireramera.se

0 reaktioner på ”Ett hav av fluffiga kuddar

  1. Så mysiga kuddar och fram för allt, vilket mysigt sovrum ni har!Jag undrar lite om stegarna ni har. Står de stilla eller ramlar de ofta när man hänger saker på dem. Har funderat på stegar i flera år men har inte kommit till skott. Varifrån kommer era?Ha en underbar helg. Kram från Helena

  2. Helena:Tack! Du ska veta vilken skillnad det blev när vi flyttade. I det gamla sovrummet rymdes sängen precis och man fick klättra på kortsidan för att lägga sig. Nu har vi ett sovrum stor som en sal istället.Klädstegarna kommer från Åhléns och kostar cirka 225 kr styck. De kan jag varmt rekommendera! Jag har aldrig varit med att de ramlat ner så de står stadigt mot väggen. Om de skulle bli nedriven av ett barn så är de inte heller tunga på något sätt.Ha en underbar helg du också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s