Årets julklappsinslagning

Nu är det bara fyra dagar kvar innan julafton! Tyckte det nyss det var första advent så tiden har gått fort. Här i Umeå har det vräkt ner snö i flera dagar i sträck så det kommer bli en riktigt vit och fin jul. Enda nackdelen är att vi kommer köra upp till Piteå, tack och lov så är de riktigt duktiga på att ploga och få undan all snö från vägen så det kommer nog inte bli några problem. Tanken är ändå att köra i god tid så vi har gott om dagsljus.

Årets julklappsinslagning går i gammeldags anda, med vitt eller brunt papper, enkelt snöre och bokmärken på änglar. Jag är lite nyfiken, brukar du slå in dina paket på något annorlunda eller kreativt sätt? Alltid kul att få inspiration till nästa år!


This year’s Christmas gift wrapping
Now it is only four days left before Christmas! Time flies don´t you think? Here in Umeå its been snowing for days so it will be a really white and beautiful Christmas. The only downside is that we will be driving to Piteå, thankfully  they’re really good at plowing and get away all the snow from the road so it will probably not be any problems. The idea is still to drive in good time so we have plenty of daylight.

This year’s Christmas gift wrapping is in old-fashioned atmosphere, with white or brown paper, simple strings and angle bookmarks. I am a bit curious, do you wrap your packages in some different or creative way? Always nice to get inspiration for next year!


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Årets julklappsinslagning

  1. Förra året hakade jag på eco-trenden med tidningspapper och "ful"brunt snöre. I år gör jag liknande som dig att använda ljusbrun-gult papper men har ett rött tygband på. Som juladress har jag tagit inslagningspapper med brända kanter.

  2. Verkligen jättefint! Visst är man ganska trött på röda presentpapper med en massa tomtar och grejer på 🙂 Detta är härligt stilrent och klassiskt :)Kolla gärna in tävlingen på min blogg!Kram Jenny

  3. allt kommer slitas sönder ändå. så för miljöns skull så använde jag reklamblad till årets paket. finare så…kanske inte estetiskt sätt, men tanken. tanken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s