Jackpot

Tommy har hämtat ut sin julklapp från företaget han jobbar på. Till min lycka så var det en Stelton termos! Tycker de är riktigt fina så detta år var det en jackpot (enligt mig). 


Jackpot
Tommy has picked up his Christmas gift from the company he works for. To my luck, it was a Stelton thermos! Think they are really nice so this year it was a jackpot (for me).

 

 


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Jackpot

  1. Kanon fin julklapp! Jag hoppas min sambo kommer hem med en liknande julklapp från hans jobb. Förra året lyckades de bra, julklappen var en nordic shine ljusstake 🙂

  2. Min sambo fick en sån av sitt jobb ett par år innan vi träffades. Han tyckte inte alls att den var snygg och gav bort den!!:-O Tänk när han berättade det, då tyckte jag att han var allt bra knäpp.;)

  3. Vilken lyx!!!!!!!! Dem är bra snygga och håller värmen sat bra!!! Vi får aldrig julklappar i från jobbet men min kar brukar få fina glas med nilsholgerson på som klingar fint i skåpet här hemma.

  4. Visst är dom fina! Min sambo fick en preciiiis likadan! =)) VI har dock inte invigt den än. Har ni?? Vi kom på för sent att vi skulle tagit med oss den ut i söndags när vi tog en tur på fyrhjulingen jag och hjärtat…. efterklok

  5. Åh – blev ganska avis! Köpte en liknande billigare variant på coop förra året åt svärmor fast den var mer matt i färgen och tyvärr inte lika fin som eran – men nästan 🙂 Du kan självklart titta förbi imorgon! Ska bli kul att träffas igen och fortsätter det så här blir man ju snart bortskämd 😉 Jag är hemma hela dagen lång så det är bara att dyka upp! KRAM på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s