Cosmopolitan

Jag har blivit tillfrågad tillsammans med fyra andra bloggar om att ge tips på hur man förnyar sitt hem. Nu har det numret kommit ut i artikeln ”14 knep som förnyar ditt hem”. Det var speciellt roligt att se mitt motto komma med som citat ”När det gäller inredning kan du inte göra fel så länge du själv trivs!”


Cosmopolitan
I have been asked along with four other blogs to give tips on how to renew the home. Now that number has come out in the article ”14 tricks to renew your home”. It was especially fun to see my motto come up with the quote ”When it comes to interior design, you can not go wrong as long as you like it!”


Foto: Sandra Stenberg – inspireramera.se

0 reaktioner på ”Cosmopolitan

  1. Tack för alla fina kommentarer! ♥Vissa svarar jag på här, resten svarar jag i respektive blogg eller mail.—————————————————-Alla:Vad roligt att ni gillade mitt citat! Det värmer ska ni veta.Karin:Åh vilket underbart mail, vad glad och smickrad jag blir!Pysseliten:Trots att jag är minimalist här hemma, så tycker jag alltid att hem med "många saker" är de allra mysigaste och hemtrevligaste. Det viktigaste är ju precis som du säger att man trivs 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s