Ny matta!

Efter en tur till Mio:s mellandagsrea fastnade vi för ryamattan Miami som de reade ut för halva priset. Problemet var att vi inte kunde bestämma hos för den enfärgade vita eller den mer spräckliga brun/gråa. Det är svårt att föreställa sig hur det kommer passa in med resten av inredningen.

Tack och lov så såg expediten oss grubbla och erbjöd att vi fick ta hem båda mattorna för att testa vilken av dem som passade bäst. Det är bra service för egentligen får de inte låna ut saker som reas ut, men nu fanns det många mattor kvar så det kunde göra ett undantag.


New rug!
After a trip to Mio’s Christmas sale we got stuck on rug
Miami that was for sale for half price. The problem was that we could not determine if we wanted the plain white or the more mottled brown/gray. It was difficult to imagine how it will fit in with the rest of the decor.

Thankfully, the clerk saw us ponder and offered that we could take home the two carpets to test which one who worked best. That was good service because they usually not lend out things that are for sale, but now there were many carpets left so they could make an exception this time.


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Ny matta!

  1. Jättesnygg färg, den matchar verkligen resten av rummet! Det vita plainbordet är jag också lite sugen på, men vi ska flytta till en ny lägenhet nästa höst så jag sparar alla stora inköp tills dess.. tack för en bra och inspirerande blogg förresten! mvh Elin

  2. Tack för alla fina kommentarer! ♥ Vissa svarar jag på här, resten svarar jag i respektive blogg eller mail.—————————————–Susanne:Jajamen det blev den gråa! Känns roligt att prova på något nytt istället för det jag är van att ha.Mamma:Ja det håller jag med om, känns mera spännande med den här.Elvira:Jag håller tummarna! I Umeå fanns det många kvar så det kanske gäller samma i resten av landet.Elin:Tack för komplimangen! Vad spännande med en ny lägenhet, hoppas du visar bilder på den sen.J:Ja det har du så rätt i, det gäller att tänka framåt 🙂

  3. Tuss:Det hade helt klart varit optimalt, men med tanke på hur dyrt det blir och att det fina parkettgolvet döljs så känns det inte värt det. Jag är riktigt nöjd med storleken som det är nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s