Otrolig köksrenovering

Sara & Erik bor i en lägenhet på Kungsholmen och har gjort en otrolig köksrenovering. Det går knappt att känna igen sig när man tittar på före och efterbilderna. Visst blev det riktigt snyggt? Så här säger de om sin renovering:

– Vi har ett relativt litet kök så för oss var det viktigt med ljusa kulörer för att skapa en rymd och att vi kunde bygga på höjden, för att få plats med all förvaring. Vi ville ha en stilren bas och valde därför högblanka luckor, rostfria vitvaror och glas som stänkskydd. Intrycket är stilrent och enkelt och då passade det även bra med en köksblandare som sticker ut med sin unika design.

Kök kommer från Vedum Kök & Bad, vitvarorna från Miele, Köksblandaren från Mora Armatur, Mora Styxx och bänkskivan är i svart granit.


Incredible kitchen renovation
Sara & Erik live in an apartment on Kungsholmen, and has done an incredible kitchen renovation. You can hardly recognize yourself when you look at the before and after pictures. This is what they say about their renovation:

– We have a relatively small kitchen so for us it was important to have bright colors to create a space and that we could build on the height, to fit all storage. We wanted a stylish base and therefore chose high gloss cabinets, stainless appliances and glass splashback. The impression is clean and simple and then it worked well with a mixer that stands out with its unique design.

Kitchen comes from Vedum Kök & Bad, appliances from Miele, kitchen faucet from Mora Armatur, Mora Styxx and countertop is made of black granite.


Foto: Sara Garmer & Erik Klefbom

0 reaktioner på ”Otrolig köksrenovering

  1. Högblanka luckor är snyggt! Har det hemma i mitt kök och är jättenöjd. Lätta att hålla rena också! Tips som alternativ till rostfria vitvaror är IKEAs nya vita. De är riktigt snygga faktiskt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s