Grått och vitt

På tal om grått och vitt så är det en kombination som fungerar alldeles utmärkt i andra rum också. Här har man använt mörkgrått i vardagsrummet. Det är riktigt snyggt i kontrast till den vita kakelugnen.


Grey and white
Speaking of gray and white, it’s a combination that works just fine in other rooms to. Here they have used the dark gray in the living room. It is really nice in contrast to the white porcelain stove.


Foto: Stadshem

0 reaktioner på ”Grått och vitt

  1. Grått vill jag inte ha på väggarna här hemma! Fast det kan ju ändras… Tittade på foton från gamla lägenheten och där hade vi ett rum i gult, ett i blått och ett i grönt! Förstår inte vad jag tänkte på!Stuckaturen i taket på fotot du visar var däremot mycket fin!Kram

  2. Jag är så sugen på ett grått rum så där. Med vitt tak och så.Men tyvärr har jag nog inget rum det skulle passa i. Så det kanske blir hallpassagen nere i källaren – bara för att få ha det någonstans…

  3. Riktigt snyggt! Dock köper jag inte helt det där med att skippa gardiner, det är snyggt utan men jag är nog lite för gammalmodig och vill ha gardiner bara för att det "ska" vara gardiner 😛

  4. Jag älskar grått!! Jag vill ha grått i mitt vardagsrum någon gång. Men kan man ha en brun chesterfieldsoffa i ett grått rum? Jag känner mig itne redo att lämna den plus att det är svårt att hitta snygga skinnsoffor nu för tiden (är extrem kvalsterallergiker = no tygsoffor what so ever!). Då får man kanske hitta en svart.. dyrt! 😉

  5. Tack för alla fina kommentarer! ♥Vissa svarar jag på här, resten svarar jag i respektive blogg eller mail.—————————————–Vardagstugg:Kan tänka mig att det skulle bli riktigt snyggt som fondvägg.Maria:Jag har fastnat på det också, det är roligt att kika på andra alternativ trots man inte väljer att måla om helt och hållet.MissStorm:Haha, jag känner igen den känslan. Det är så lätt att ändra stil fast man aldrig trodde det var möjligt förut.Frida:Jag också, den bröt av på ett fint sätt till det gråa rummet.Catarina W H:Jo jag håller med att färgen är svårplacerad. Iris hall i mörkgrått som jag skrev om tidigare passade in riktigt bra.Stämningsfullt:Absolut, belysning är iofs alltid viktig men i det här fallet får man nog tänka till en extra gång.Susanne:Ja visst är det? Jag har verkligen fastnat för mörkgrått senaste tiden.Dessi:Jag håller med dig 🙂Åse:En ljusare nyans är också snyggt. Av någon anledning så har jag fastnat för det mörkgråa. Tror det har med kontrasten mot det vita att göra.S:Jag känner igen den känslan! Vi bor också i hyreslägenhet och även om det är skönt då något går sönder så längtar jag otroligt mycket efter hus just nu.Junitjej:Ja visst är det?Linda:Jag hade inte heller tackat nej till att flytta in där 🙂Anna:Ja det har jag verkligen haft. Hoppas du haft det bra också.Matilda:Ja det kan vara riktigt snyggt att skippa gardinerna. Jag vill däremot ha den mera ombonade känslan som gardiner ger, speciellt nu när det är vinter. På sommaren brukar jag däremot skippa en gardinlängd då den andra döljer en stor del av balkongdörren. Frida H:Det tror skulle funka alldeles utmärkt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s