Fortsättningen på renoveringen!

K som driver bloggen It´s a house har varit med tidigare här på Inspirera Mera med deras otroliga renovering. Hon är en driven tjej som jag verkligen beundrar och som jag har haft turen att träffa ett par gånger.

De har köpt ett slitet hyreshus med fyra lägenheter vid älven och renoverar det till sitt hem. Ni som har missat de tidigare bilderna borde ta en titt där först. Sedan sist har de fortsatt med sin renovering och de här före och efterbilderna är från förra årets insats. Riktigt imponerande och fint blir det!


The continuation of the renovation!
K who runs the blog It’s a house has been in the past here at Inspire More with their incredible renovation. She is a driven girl who I really admire and who I have been fortunate to meet a few times.

They bought a run-down apartment building with four apartments nere the river and started to renovate it to their home. Those of you who missed the previous images should take a look there first. Since that they have continued with the renovation and these before and after pictures are from last year’s effort. Really impressive and it looks really beautiful!

0 reaktioner på ”Fortsättningen på renoveringen!

  1. Ojsan!! Jag var lite för snabb på tangenterna i det förra inlägget. :-/VILKET HUS!! Så himla snyggt!! Vilken skillnad det blev av att bara måla utsidan!! Och badrummet sen!!! Jag skulle kunna flytta dit direkt. 🙂 Kram Camilla

  2. Wow! Helt galet snyggt och vilket jobb de har lagt ner, jag är så imponerad att jag finner inga ord. Ta hit dem till vårt hus, så att det kanske händer något här också.//Elvira

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s