Inte bara jobb…

Det är inte bara jobb som gäller med Inspirera Mera och mitt företaget, ibland blir det fest också. Vi har nämligen blivit bjudna på Nöjesmagasinet Citys årliga vinterfest på Rex. Det ska bli så roligt att få mingla med både mina kollegor från tidningen och pristagarna som ska hyllas.

Om det är någon mer som ska dit får ni gärna säga till, det är alltid lika roligt att träffa läsare!


Not always work
It is not always job related with Inspirera Mera (Inspire More) and my company, sometimes it is a party too. We have been invited to a Nöjesmagasinet City’s annual winter party at the Rex. It will be so fun to mingle with both my colleagues from the newspaper and the winners that will be honored.

If there is anyone else going there, please feel free to say, it’s always fun to meet readers!


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Inte bara jobb…

  1. Hurra vad kul, det klart att man inte tackar nej till lite fest ibland! =)Vad roligt att du hade förmånen att få träffa Sebra på Formex förra året, har verkligen gått och kärat ner mig i deras virkade saker. Har du förresten koll på om dom har någon återförsäljare här i storstaden?Längtar till vi ses nästa gång, då kanske med lilla hjärtat! =) En stor kram till fina du!

  2. Så roligt med fest! Kul att du för uppskattning, det är du klart värd! Jag känner mig mycket S t o l t för du är så duktig! I milkshaken hade jag i glass, toblerone, mjölk och oboy. Man kan ju ha i kako ist för oboy men Björn älskar de som är sött så då fick de bli det 🙂 Sköt om dig! Många kramar Kusin M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s