Bloggtips – Antar du utmaningen?

Helena med bloggen Room and serve gjorde ett inlägg igår där hon tipsade om fem inredningsbloggar, bland annat min blogg var med där (det tackar jag för). Det är alltid roligt att få bloggtips och jag tycker det är en bra idé att lyfta fram varandra istället för att motarbeta. 

Vad sägs om en rolig utmaning? Länka till fem bloggar som du tycker är värd att lyftas fram och skriv sedan här nedanför och länka till din blogg så vi hittar till ditt inlägg. På så sätt kommer vi alla få möjlighet att hitta till fler spännande bloggar, för jag vet att det finns massvis av dem där ute!

Klicka på bilderna för att komma till respektive blogg!


Blog Tips – Are you up for the challenge?
Helena with the blog Room and serve made a post yesterday in which she wrote about five interior blogs, including my blog (thank you very much). It’s always fun to get blog tips and I think it’s a good idea to highlight each other instead of countering. 

How about a fun challenge? Link to five blogs that you think deserves to be highlighted and then type below and link to your blog so we can find to your post. In this way we will all be able to find more interesting blogs, because I know there are plenty of them out there!

Click on the pictures to get to the blogs!

 


0 reaktioner på ”Bloggtips – Antar du utmaningen?

  1. Tack snälla! 🙂 Det blev en fantastiskt fin start på dagen att se det här! Tack!Ska ta mig tid att länka några bra bloggar jag också. Först jobb bara.Ha en fin dag!

  2. Glömde svara på din fråga i min iver.. Vet inte än om blomman är svår att hålla vid liv. Hoppas inte! Jag är inte världens bästa på att vattna och ta hand om dem..

  3. Hade inte sett att det var du som drog igång det här. Har länkat till dig nu på min blogg. Hade helt missat.KUL idé och tack för att jag fick vara med på din fina lista.Kramar o ha en fin kväll.jannice

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s