0 reaktioner på ”Tulpanernas dag

  1. Åhh det visste jag inte..tulpaner som är mina absoluta favoriter :)Tack för att jag fick äran att vara med i dina utvalda bloggar som läsare hade mailat till.Känns riktigt kul och utmanande. Jag inspireras massor av din blogg..den är helt fantastisk och ger mig massor av inredningstipskram Åsa

  2. hei og takk for hilsen inne hos meg.hva kul å bli rekommenderad av dina lesere!tack tack så mycket!Inspirera mera er herved lagt til i min bloggroll. og de andre anbefalningene skal sjekkes ut litt etter litt!så bra å dele tips!!ha en jattefin helgtakk for anbefalningen, lesere! :)Hilsen Åpent hus, Norge

  3. Tack för alla fina kommentarer! ♥Vissa svarar jag på här, resten svarar jag i respektive blogg eller mail.————————————————Åsa:Tack för din fina komplimang, det värmer.Åpent hus:Åh vad roligt att höra att jag hamnat med i din blogglista. Tack!YKW:Haha ja för de i södra sverige så kommer den nog snart 🙂 Vi stackare här uppe i norr får allt vänta längre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s