7 månader senare..

Nu har vi bott i nya lägenheten i drygt sju månader och mycket har hänt på den tiden. Vi är fortfarande inte färdiga med alla projekt (blir man någonsin helt klar?) men det börjar arta sig. Det var så skönt att flytta från en 43 kvm liten studentlägenhet till en 72 kvm stor hyreslägenhet med balkong. Här kommer en bildserie med rätt så nytagna foton hemifrån.


Seven months later..
We have now lived in the new apartment for just over seven months and much has happened since we moved in. We are still not finished with all the projects (will it ever be completely finished?) but it begins to shape up. It was so nice to move from a 43 sqm small student apartment to a 72-square-meter rental apartment with balcony. Here is a sequence of fairly recent photos from our home.

  

Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

 

 

0 reaktioner på ”7 månader senare..

  1. Visst är det en underbar känsla?! Vi flyttade också från ca 50 kvadrat till 72 för tre år dedan och det kändes ungefär som att vi flyttat in i ett slott :).Vilka förändringar det blivit hos er, fint och ni är duktiga!Ha en härlig söndag!

  2. Älskar eran nya lägenhet. Svårt att få till en hyresrätt utan att lägga ut allt för mkt energi och pengar. men mest kul på detta inlägget är dina parfymer. Vi luktar precis likadant ! :)Vi har exakt samma!

  3. Tack för kommentaren hos mig. :)Ert vardagsrum påminner väldigt mycket om vårt, vi har nog väldigt lika smak. Jag gillar sovrummet också, det ser så fräscht ut. Ett stort plus med de söta katterna som verkligen gör hemmet underbart.Hoppas du får en fin söndag./C

  4. Ni har verkligen fått till det jättefint!Var har du köpt köksmattan förresten? Har försökt leta upp en sån eh.. plastig matta.. Men hittar bara i läskiga färger och konstiga mönster.. 🙂

  5. Tack för alla fina kommentarer! ♥Vissa svarar jag på här, resten svarar jag i respektive blogg eller mail.————————————————Weronica:Jo det känns skönt, nu är det bara några mindre saker att fixa sedan kan jag slappna av.Alisa:Det tar jag som en underbar komplimang!Dessi:Tack! Sängborden har min pappa gjort åt oss.Sandra:Oja det blir verkligen en stor skillnad.Antonia:Tack, ja det finns både fördelar och nackdelar med att bo i hyreslägenhet. Haha, roligt att vi luktar samma!Svar:Ja utan katterna skulle det inte kännas som hemma 🙂Kajsa:Klädstegarna finns på Åhléns och kostar 225 kr (om jag inte minns fel). De är helt underbar och används flitigt här hemma så de kan jag varmt rekommendera.Terés:Mattan är köpt på Rusta om jag inte minns fel. Har en i hallen också fast längre och är riktigt nöjd med dem.Chairsmith:Thank you!Kim:Tack! Stegarna är köpta på Åhléns och nattduksborden har min pappa gjort åt oss.

  6. Vilka otroligt inspirerande bilder! Helt underbart, önskar jag kunde ha sådär fint och stilrent hemma men jag lyckas alltid plottra till det med alla små söta och galna saker jag hittar! Bilden på sminkbordet älskar jag, har sett liknande sminkbord på Ikea (det kanske är lika?) och skulle vilja göra en liknande kombination med spegeln och dom där jättesnygga lamporna bredvid! Oj vad sugen jag blev på att köpa lite nytt inredningsmässigt hem nu! Ha en jättebra dag förresten, och jag kommer definitivt besöka din blogg igen! / Millan

  7. Millan:Vad roligt att du gillade dem! Det är ju de söta och galna sakerna som gör att hemmet känns personligt 🙂 Du har så rätt, sminkbordet kommer från Ikea och har blivit målat vitt (fanns inte i den färgen), lamporna kommer också från Ikea.

  8. Guuuud vad fint ni har fått det. Jag älskar soffhörnan! Ett tips som ni kanske redan har tänkt på: byt ut handtagen på köksskåp och luckor (om ni inte älskar dem förstås) så blir det mindre "hyresrättsstandardskänsla". Jättebra jobbat!

  9. var köpte du sminkbordet och lamporna ovan för sminkbordet? jag har letat efter såna lampor och sånt sminkbord men hittar inte de.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s