Lansering av bröllopsbloggen

Nu är det 543 dagar kvar tills vi gifter och och det är äntligen dags att lansera våran bröllopsbloggen Weddingbells. Där kommer ni kunna följa oss från planeringen fram till giftemål och den efterföljande smekmånaden. Givetvis kommer det även bli massvis med inspiration, reportage och tips.


The wedding blog
Now it’s 543 days left until we get married and and it is finally time to launch our wedding blog, Weddingbells. There you can follow us from the planning up to the marriage and of course the honeymoon that follows. There will be lots of inspiration, articles and tips. 

 

Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

 

0 reaktioner på ”Lansering av bröllopsbloggen

  1. Jag läste en av de tidigare inläggen, vad är det som har hänt som var ledsamt? Hoppas att allt är bra och att det har ordnat sig! Så roligt att du har gjort en bröllopsblogg! 🙂 Jag gick igenom förrådet och hittade massor me bröllopsdekorationer. Nästa gång ni är upp kanske ni vill komma och välja ut de ni vill ha så får jag kasta eller sälja resen. De tar ganska mkt plats :)Sköt om dig gumman! Många kramar

  2. Hej!Ja, tentaångest är inget vidare… 😛 Men i morgon är det över för då ska den lämnas in och sen kan man ju inte göra så mkt åt det.. Pluggar du också?Vad mysigt med en bröllopsblogg! Den kommer jag definitivt att kika i. 🙂 Fin kyrka på bilden också, är det i den ni ska gifta er?Kram!//Johanna

  3. Hej och TACK gulliga du för att jag fick vara med på din lista! Din blogg är helt ny för mig så jättekul att kika runt här! Jag lägger till dig på min favvolista och följer!Och så härligt att få följa din bröllopsplanering.Kramkram & tack!Sofia.Psst! Jag trodde att jag skrev en hälsning till dig häromdagen men tydligen hann jag visst bara lägga till mig som följare… Men om det är två tackhälsningar så är det jag som är snurrig…

  4. Hej och TACK gulliga du för att jag fick vara med på din lista! Din blogg är helt ny för mig så jättekul att kika runt här! Jag lägger till dig på min favvolista och följer!Och så härligt att få följa din bröllopsplanering.Kramkram & tack!Sofia.Psst! Jag trodde att jag skrev en hälsning till dig häromdagen men tydligen hann jag visst bara lägga till mig som följare… Men om det är två tackhälsningar så är det jag som är snurrig…

  5. Tack för alla fina kommentarer! ♥Vissa svarar jag på här, resten svarar jag i respektive blogg eller mail.————————————————Anna:Vad skönt att inte behöva vänta mer än 4 månader.Maria:Tack gumman vad gullig du är! Jag hör av mig då vi ska upp till Piteå nästa gång.Jammi:Det var härligt jobbat!Mia:Jag njuter för fulla muggar. Såg föresten bilderna på ditt bröllop. Hur fint som helst! Linda, Malin, Lisa och Kerstin:Åh roligt att höra!Johanna:Härligt! Jo jag pluggar till grafisk formgivare. Ja kyrkan på bilden är stenkyrkan vi ska gifta hos i. Det är en av norrlands äldsta stenkyrkor och är riktigt vacker. Sofia:Tack själv, det är så roligt att hitta till nya bloggar och din besöker jag gärna fler gånger!

  6. Du e för rolig du!;) Det e ju typ 1 1/2 år kvar :O Fast det tar mycket tid o planera. Vi började ungefär 8-10 månader innan vår bröllopsdag. Men då skulle vi ju gifta oss utomlands så det krävdes extra tid och planering. Och det blev väldigt stressigt på slutet och det underlättade inte att vi flyttade 1 månad innan bröllopet :)Jag hade en hemsida under vår planering på Wedding annoucer, den finns kvar så om du vill får du gärna kika in om du e nyfiken 🙂 http://losinj.weddingannouncer.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s