Nästan perfekt..

Det här badrummet gillar jag, det är nästan en femetta. Takspottarna, den lyxiga duschen, vägghängda toaletten, stenplattan under handfatet, ja till och med golvbrunnen känns som klockrena val. Det enda jag skulle vilja ändra på är kakel och klinker. Grått klinker tillsammans med stora vita kakelplattor hade varit rena drömmen för min del.


Almost perfect
This bathroom is almost perfect. The lamps, the luxurious shower, the wall hung toilet, stone plate under the sink, and even the floor drain feels like good choices. The only thing I would like to change is the wall tiles and floor clinker. Grey tiled with large white tiles would had been a dream for me.


Foto: Alvhem mäkleri & interiör

0 reaktioner på ”Nästan perfekt..

  1. Ett badrum helt i vitt, hm. Jag vill iofs oftast ha något som bryter av, men det skulle kunna funka. Vi ska måla över vårt kakel till våren efter inspiration av Isa med bloggen Rusta upp o då blir iaf väggarna vita och fogen såklart. Sen får vi se hur det blir med golvet, om vi kan lägga något annat över klinkern som ligger där eller måla det oxå.

  2. Då kommer du nog gilla vårt badrum som ska börja renoveras nu på fredag. grå "järnfärgad" mosaik möter stora rektangulära vita plattor. kommer bli superfint! 🙂 Bilder visas på bloggen sen såklart!kram /iris

  3. Tack för alla fina kommentarer! ♥Vissa svarar jag på här, resten svarar jag i respektive blogg eller mail.————————————————Small town, Cornelia och Iris:Vad spännande med era badrumsprojekt, de ska bli roliga att följa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s