En dröm till skrivbordet

De här svarta detaljerna skulle vara så snygga till mitt vita skrivbord. Memoblocket har jag redan men kunde inte låta bli att ta med den iallafall. Just nu har vi skrivbordet i vardagsrummet och jag drömmer om att få inreda ett riktigt genomtänkt kontor där jag både kan jobba och skapa grafiska tryck. Det måste med andra ord vara både organiserat och kreativt inrett på samma gång.

Ha en trevlig helg! ♥


A dream to my desktop
These black details would be so nice on my white desk. I already have the Memo block, but I could not help to include it anyway. Right now we have the desk in the living room and I dream about decorating a really well thought out office where I can both work and create my prints. It must therefore be both organized and creatively decorated at the same time.

Have a nice weekend! ♥


Kollage: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

Foto: Ordning & reda, Svenskt tenn och The home company

0 reaktioner på ”En dröm till skrivbordet

  1. Jag skulle verkligen behöva lite idéer till rummen uppe hos oss. De är ju så tråkiga. Vårat kontor ser inte ut som något kontor 🙂 svarMen jag förstår inte att de får göra så! Det är ju sjukt! Jag beundrar dig så mycket att du kan vara så positiv!! Go Sandra!! Många kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s