Dymo

Nu när jag säljer så pass många grafiska tryck, så behöver jag ett smart sätt att märka upp rören som de fraktas i. Därför har jag köpt en dymo som passar perfekt för det ändåmålet och till att märka upp andra saker också för den delen.


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Dymo

  1. Tack för alla fina kommentarer! ♥Vissa svarar jag på här, resten svarar jag i respektive blogg eller mail.————————————————————————–Dessi:Den är köpt på Clas Ohlson. Kan varmt rekommendera den!Frida H:Tack för det fina inlägget!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s