Min webbshop

Just nu sitter jag och klurar på hur min blivande webbshop ska se ut och innehålla. Det är en riktigt rolig utmaning och det är mycket som ska klaffa. Bland annat så kommer det bli en fotosession framöver för att ta några inspirationsbilder. I väntan på de bilderna så kommer en liten sneak peak hemifrån istället.


My webshop
Right now I’m figuring out how my future webshop should look like and contain. It is a really fun challenge and it is plenty to be done. Among other things, we will have a photo shoot to get some inspirational pictures. While waiting for those photos I will give you a sneak peak from home instead.


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Min webbshop

  1. Har funderat lite på dessa illustrationer, varför är det bara ett citat tecken? Man brukar ju omsluta ett citat? Bara nyfiken att veta hur du tänkt:) Ha det bra!

  2. Tack för alla fina kommentarer och lycka till-hälsningar! ♥————————————————Hanna:Vad roligt att du frågar. Det är ovanligt, men ibland brukar man ha med endast ett citattecken för att visa att det är ett citat det handlar om. Men då gäller det att sidan inte innehåller något annat än just citatet. Anledningen till att jag tog med det i trycket var att jag gillade det osymmetriska i det hela och att det står ut på ett fint sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s