0 reaktioner på ”Extrem kontrast

  1. Ja, det var verkligen en extrem kontrast. Tycker verkligen om insidan, känns levande och personlig. Utsidan faller mig inte riktigt i smaken. Den är extremt provokativ för ögat och har i sin tur stor effekt på mig, har nämligen tittat på bilden flera gånger. Kontrasten skapar verkligen nyfikenhet. Kram

  2. Tack för alla fina kommentarer! ♥————————————————Anna:Nä vad roligt att få se huset på riktigt!Monika:Ja det är verkligen en stor kontrast mellan utbyggnaden och huset.Ingen vanlig dag:Mmm den gula färgen piggade verkligen upp.Frida:Jag håller med, de är riktigt snyggt.Minna:Jag håller med, man kan inte låta bli att titta på bilden flera gånger. Huset ligger nära Vasa i Finland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s