0 reaktioner på ”Hallen före och efter

  1. Åhh, så fint det blev! Jag håller också på att göra om i min hall, en lightrenovering (hyreslägenhet). Kanske har du bra tips på nåt snyggt att sätta på väggarna? Gärna grafiska tryck … Vitt och grått är färgerna på resten… Kram till dig.

  2. Intrycket blev så mycket rymligare efter omtapetseringen! För att inte tala om min favorit – golvet..Nu laddar ni för fullt inför helgen kan jag tänka mig =) Åtminstone här hemma verkar ju väderprognoserna lovande.

  3. Tack för alla fina kommentarer! ♥————————————————–Elvira:Javisst vi har byggt om ett köksskåp från Ikea.Anna:Vad roligt att höra! Insekterna är fototryck köpta på http://www.cancaninterior.com, men de verkar tyvärr vara slut.Reb:Tack för tipset!Mickan:Jag hittade bilden på Clas Ohlsons hemsida och skev sedan ut den.Elin:Vad roligt med en lightrenovering! Jag kan inte låta bli att tipsa om mina grafiskt tryck 🙂 Tycker själv att de är snygga. https://inspireramera.se/category/illustrationer.html

  4. Gud va snyggt och SMART att gömma kattlådan i ett ombyggt köksskåp. Är själv lite bitter över att alla kattlådor är så fula o vill på nåt smart och snyggt sätt "gömma" dem. Har du några tips? Hur gjorde ni er? Kram

  5. Riktigt snyggt! En stor skillnad. :)Vi tapetserade vår hall i somras, i gult, men jag ångrade mig med en gång jag såg tapeten uppe. Nu vill jag tapetsera om i hallen igen, men till en vit tapet med något snyggt mönster.

  6. Vilken skillnad! Gult är fult! När jag flyttade in här var min tapet i hallen chockorange, den åkte ner illa kvickt. Vad har ni för belysning i hallen?

  7. Tina:Jag har skrivit ett inlägg om hur man gör möblen för kattsandlådan här. (https://inspireramera.se/2010/july/tips-bygg-in-kattsandladan-1.html)Anna:Möbeln med kattsandlådan är den vita hallmöbeln som katten sitter på. Känns bra att det inte går att se på en gång 🙂Dani:Jag har gjort symbolerna på toalettdörren själv. Här har jag gjort ett inlägg om hur man gör dem. (https://inspireramera.se/2009/may/pysseltips.html)Petra:Så kan det gå, tur att man alltid kan tapetsera om. Man ska inte vara rädd för att testa på tycker jag.Eleni:Vi har en spotlight vid dörren men den ska bytas ut mot Ikeas Fado istället (två styckna).Camilla:Tack vad roligt att höra! Vi hade turen att bland annat alla tapeter skulle bytas. Det blev så mycket ljusare i hallen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s