Village

Längtan efter sol och värme blir knappast mindre när alla vår- och sommarkataloger fyllda med härliga färger börjar komma. Village är en av mina favoritaffärer här i Umeå så därför är det lite extra roligt att kika på deras nyheter. Stylisterna Theresia Sandahl och Evelina Ahlgren har gjort ett bra jobb, tummen upp från mig!


Village
The longing for the sun is hardly less now when all the spring and summer catalogs filled with beautiful colors is starting to arrive. Village is one of my favorite stores here in Umeå, so it’s extra fun to peek at their news. Stylisterna Theresa Sandahl and Evelyn Ahlgren has done a good job, thumbs up from me!


Foto: Jenny Blad – Laholms lito & Fotograf
Styling: Theresia Sandahl & Evelina Ahlgren

0 reaktioner på ”Village

  1. Gillar också Village. Förut både jag i Eskilstuna och då precis runt knuten på en Villagebutik.Här i Stockholm är den inte lika tillgänglig tyvärr.Senast så inhandlade jag en fin vit "steghylla" därifrån. Liknar Libris men betydligt snällare för plånboken:)Ha en skön helg!

  2. Hej! Har du sett att det är bröllops & brudmässa + modevisning på nolia(piteå) imorgon söndag. Tänkte ni som är i planeringsstadiet 🙂 Klockan tre tror jag det börjar. Om ni är i piteå.

  3. Tack för alla fina kommentarer! ♥————————————————–Emelie:Vad roligt att höra, håller med hon är verkligen duktig.Theresia:Vad roligt att du hittade hit. Du får gärna tipsa mig om du har fler projekt på gång.Mia:Ja jag hörde talas om det, så synd att jag var i fjällen då annars hade jag farit dit. Tack för tipset ändå 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s