Dymo

Nu när jag säljer så pass många grafiska tryck, så behöver jag ett smart sätt att märka upp rören som de fraktas i. Därför har jag köpt en dymo som passar perfekt för det ändamålet och till att märka upp andra saker också för den delen.

 


Foto: Sandra Stenberg – inspireramera.se

0 reaktioner på ”Dymo

  1. Oh, your post brought back such happy memories of a Dymo we owned long ago, that it gave us the inspiration to change the look of our blog.Please go and see ….. and thanks!!Åh, väckte ditt inlägg tillbaka så glada minnen av en DYMO vi ägde för länge sedan, att det gav oss inspiration att ändra utseendet på vår blogg. Vänligen gå och se ….. och tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s