0 reaktioner på ”R.O.O.M

  1. Hej vännen! Va fina bilder!! Nu är jag redo för att beställa tavlan! Jag har valt bild och bu ska jag bara välja text och det är så svårt. Jag mailar bilden ikväll eller imorrn!Många kramar

  2. Trots att man bor i sthlm har jag inte lyckats pallra mig till PUB och ROOMs nya lokaler.. skäms på mig! Gillar fjärilsklockan, skulle önska en annan färg än brunt dock.

  3. SV: Ja, att göra budget varje månad är extremt bra. Väldigt befriande 🙂 Vi ska fixa i ordning en budget till vårat bröllop också men det är inte lätt.Men om du får till det med tryckeriet så du kan sälja i 40×50 så har du en kund direkt här 😀

  4. Det får bli en tur förbi ROOM imorgon tror jag för att kolla in sortimentet. Fjärilsklockan var verkligen snygg men tyvärr finns det nog inget rum att ha den i här hemma.

  5. Tack för alla fina kommentarer! ♥————————————————–Tess:Jag hittade tyvärr enbart en utländsk sajt som säljer den över nätet http://www.gnr8.biz/europe/product_info.php?products_id=914 Maria:Vad roligt, jag ser verkligen fram emot att göra tavlan åt er!Kattis:Klockan verkar finns i många andra färger också.Lessi:Vad avundsjuk jag blir, jag hade gärna följt med om jag inte bodde så långt norrut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s