Bloggfest!

Imorgon går Norrlands största bloggfest av stapeln på Invito som är en av mina favorit resturang/uteställen här i Umeå. Therez och Anna har arrangerat det hela och lovar en underbar och minnesvärd kväll. Är det fler som ska dit? Hojta gärna till isådanafall!

0 reaktioner på ”Bloggfest!

  1. Trist man inten blev bjuden trots att man har legat på Umeås topp 10 hur länge som helst nu..är väl bristen på dagens outfit eller nåt som gör det..haha..(nej då, jag är inte bitter :p ) Hoppas ni har kul ni som är där!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s