Tillsammans gör vi konst

Jag är med i ett roligt projekt som Björn Welander håller i. Det går ut på att skapa en unik tavla tillsammans med nio andra inredningbloggare. Vi blev tilldelad var sin pusselbit och fick välja vilken stad eller plats i Sverige som vi ville representera. Jag valde såklart att tolka Umeå, du kan läsa mer om projektet här.

Tavlan som sätts ihop av alla konstverken/pusselbitarna kommer först att visas på Stockholm Furniture Fair i Welander designs monter (C07:11) och sedan auktioneras ut på Tradera. Pengarna vi får in kommer sedan gå till SOS Barnbyar i Ukraina.

Min tolkning har fått fokus på rörelse och tillväxt, något som för mig symboliserar Umeå. Den gröna färgen för tankarna till norrskenet, tillväxt och värme och den blå till havet, älven och kylan. Det tredje elementet i tavlan är metall och det representerar tillväxt och styrka.

Vi som är med och bidrar till konstverket:
Björn Welander (Wellander design) – Fjällnäs
Sandra (Inspirera mera) – Umeå
Pethra (Design & Inredningsbloggen) – Tjörn
Maria Soxbo (Husligheter) – Gotland
Emelie (Inredningswåågen) – Karlsborg
Henrick (Henricks tankegångar) – Göteborg
Emma (Emmas designblogg) – Stockholm
Annika (Flex inredning) – Sundsvall
Sofie (Room by Sofie) – Ystad
Sofia & Kristin (Tingelings) – Åre


Kollage: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Tillsammans gör vi konst

  1. Vilket kul projekt!! Och att det går till välgörenhet är otroligt bra!Det var jätteskoj att träffa dig igår 🙂 Vi kanske kan ta en fika någon gång eller hitta på nått skoj?Kram anna klara

  2. Tack för alla fina kommentarer! ♥————————————————–Anna-Klara:Ja det känns roligt att få vara med i det projektet. Jag säger detsamma, det var roligt att få träffa dig! Absolut det borde vi verkligen göra.Frida:Tack, vad roligt att höra! Det är så synd jag inte ska gå på mässan själv. Cornelia:Ja precis! Det känns roligt att få vara med, speciellt då det går till välgörenhet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s