Bloggfesten

Anna och Therez höll vad de lovade och anordnade en minnesvärd kväll på Invito. God mat, härlig mingel och massvis med skratt. Hem kom vi dessutom med tre goodiebags som bland annat innehöll humanity-armbandet och ett luktljus. Vill ni se vad som goodibagsen innehöll så kan ni kika här.


Blog party
Anna and Therez kept their promise and hosted a memorable evening at Invito. Great food, great socializing and lots of laughter. Home we came also with three goodie bag which included humanity bracelet and a light smell. Do you whant see what goodibagsen contained? Look here.


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Bloggfesten

  1. Tack för alla fina kommentarer! ♥ ————————————————–Kerstin:Vad roligt att du tyckte det 🙂Michelle:Ja det var verkligen generöst av dem.Evelina:Jag säger detsamma! Armbandet är en stor favorit som jag velat ha länge så det var klockrent. Har använt presentkortet också. Ni har verkligen mycket fint!Emve:Ja det är roligt när det äntligen händer något här i Umeå. Förhoppningsvis händer det något mer framöver.Jenny:Jag säger detsamma, det hade varit riktigt roligt att få träffa dig!Linnéa:Tack själv, det var så roligt att träffas. Det får vi göra om någon gång.Annawii:Tack detsamma! Kram på dig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s