Så blev konstverket!

Projektet ”Tillsammans gör vi konst” jag skrev om tidigare där jag är med och gör en tavla till välgörenhet är nu färdig och så här blev slutresultatet. Nu kan ni buda på konstverket på Tradera och pengarna går oavkortat till SOS Barnbyar i Ukraina.


The artwork!
The project ”Together we make art, ” I wrote about earlier where I am with and do a painting for charity is now finished and this is what the end result. Now you can bid on the artwork on Tradera and the money will go to SOS Children’s Villages in Ukraine.


Foto: Björn Welander
Skärmdump: Sandra Stenberg – Stilren Design

0 reaktioner på ”Så blev konstverket!

  1. Den blev riktigt riktigt snygg! Synd att jag inte har ekonomin för att buda på den just nu. Hoppas att den säljs dyrt, till förmån för SOS Barnbyar i Ukraina.Hojta till om det blir någon slags Poster av den sen, som ni också kan sälja och bidra till någon insamling. Då köper jag direkt!Kram Elvira

  2. Vad snyggt! Det på sista bilden är riktigt läckert, skulle gärna sätta upp den på en vägg här hemma. Hoppas att ni drar ihop mycket pengar. :)Sv: Nej, jag har inte hållit på med produktfoto, men försöker lära mig det också. :)Ha en fin dag. Kram

  3. Tack för alla fina kommentarer! ♥Vissa svarar jag på här, resten svarar jag i respektive blogg eller mail.————————————————————————–Elvira:Det hoppas jag också, varje krona som kommer in till Rädda barnen är bra. Vilken bra idé med posterns, det ska jag framföra till Björn.Anna:Ja världen är verkligen liten ibland 🙂EvaMarie:Tack, det hoppas jag också!Kerstins foto:Vad roligt att höra, det är nämligen jag som har gjort den 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s