Alla ♥-dag

Jag och Tommy firar idag två år som förlovade och det känns fortfarande underbart att titta på ringen och känna det pirra i magen. De har hängt med varje dag och har fått en underbar patina. Vi kommer gifta oss nästa sommar, så vill du följa planeringen kan du kika in på vår bröllopsblogg Weddingbells.

Istället för att skriva om hjärtformade saker har jag startat en insamling för hjärtsjuka barn och uppmanar er alla att skänka 30 kr, så fler barn får chansen att överleva. Just nu har vi samlat ihop 300 kr, det är underbart, men jag vet att vi kan bättre! Sprid gärna det vidare så fler får chansen att hjälpa till.

Det är väldigt enkelt att bidra, man sms helt enkelt
BARNHJARTA 645 Ditt namn* till 72901
Du kan byta ut ”ditt namn” till ditt eget förnamn så syns ett personligt tack i mitt insamlingshjärta. Det är självklart valfritt.


Valentines day
Me and Tommy have been engaged for two years and it feels wonderful to look at the ring and feel the tingle in my stomach. They have been with us every day and now have a wonderful patina. We will get married next summer, so would you follow the planning, you can check out our wedding blog
Weddingbells.

Instead of writing about heart-shaped things today, I have started a collection for heart surgery patients and invite you all to donate 30 SEK, so more children get the chance to survive. Right now we have got 300 SEK, it is wonderful, but I know we can do better! Please spread it further so more people can get the chance to help.

It is very easy to contribute, you simply sms
BARNHJARTA 645 Your name * to 72 901
You can replace ”your name” to your own first name you’ll see a personal thank you in my heart collection. It is of course optional.


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Alla ♥-dag

  1. Tack för alla fina gratulationer och kommentarer! ♥Vissa svara jag här, andra på respektive blogg eller mail.————————————————–Anna:Tack och vad gulligt av dig att tipsa om insamlingen!Simon:Roligt att höra att du hittade hit och dessutom gillade ringarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s