Efterrätt!

Tommy fick en Espressomaskin och 250 kapslar i olika smaker i 30-årspresent av mig. De fina Filippa K-espressomuggarna fick han min familj så nu kan han njuta av kaffe precis när han vill. Själv dricker jag vanligtvis inte kaffe men tack vara mjölkskummaren så blir det nog en god macchiato till en bit tårta ikväll.


Dessert!
Tommy got an Espresso machine and 250 capsules of different flavors for his 30th birthday from me. He got Filippa K espresso cups from my family so now he can enjoy coffee whenever he wants to. I dont usually drink coffee, but thanks to the milk frother I will probably have a good macchiato to a piece of cake tonight. 

 


Foto: Sandra Stenberg

0 reaktioner på ”Efterrätt!

  1. Tårtan ser himla god & smarrig ut =) Jag skulle också vilja ha en mjölkskummare för att lättare kunna göra goda chai latte! Hoppas ni får en mysig kväll!

  2. Vad snajsig den ser ut!Vi har också en nespresso, men den enklaste varianten utan särskilda knappar för olika saker. Men det blir gott kaffe, cappuccino på Roma är favoriten just nu1 🙂

  3. Jag dricker heller inte kaffe men jag e ändå överförtjust i vår Nespresso maskin som vi har haft i ganska många år nu. Den e helt suverän, så enkel och smidig! Dessutom är den väldigt snygg 🙂 Nespresso va ju först med kapslar men konkurrenterna som finns nu tycker jag e både fula och klumpiga.Den här modellen har jag inte sett tidigare, e den ny? En riktig värsting modell 😉 En superfin present!Vilka urtjusiga rosor du fick förresten 😀

  4. Tack för alla fina kommentarer! ♥Vissa svarar jag på här, resten svarar jag i respektive blogg eller mail.————————————————————————–Dessi:Han blev riktigt glad för den och använder den flitigt.Jo:Tack för tipset! Jag ska ta och göra en cappuccino på Roma ikväll och prova.Cornelia:Den kom 2009 så det är en rätt så ny modell. Jag håller med dig, man behöver inte dricka kaffe för att uppskatta dem 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s