Egna förpackningar

Fler och fler burkar och askar har börjat samlas i vårt skafferi och kylskåp. Tycker det är så fint att paketera om maten i egna förpackningar. Senast ut är en marmeladburk som jag inte kunde låta blir att märka upp med dymon. 


Own packaging
More and more cans and boxes, has started to gather in our pantry and refrigerator. Think it’s so nice to package the food in my own packaging. Last one out is a jam jar that I could not resist to tag with the dymo.

 

 


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Egna förpackningar

  1. Tack för alla fina kommentarer! ♥Vissa svarar jag på här, resten svarar jag i respektive blogg eller mail.—————————————————-Dessi:Nej den är köpt, men jag är sugen på att göra lite hemmagjord marmelad nästa gång.Sofies Stiltje:Den är köpt på Clas Ohlson, den kan jag rekommendera.Susanne:Haha, samma här ingen pryl går säker från min dymo.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s