Extreme Power från Siemens

Jag har fått chansen att testa dammsugaren Extreme Power VSZ6XTRM från Siemens. Den har används flitigt här hemma sista tiden för att verkligen undersöka alla finesser. Vi har en UltraSilencer sedan tidigare och det är verkligen natt och dag mellan dessa två. Den ena har riktat in sig på att vara tystlåten och den andra på att få ett effektivt luftflöde.

Extreme power har som sagt ett rekordhögt luftflöde och dammsuger därför riktigt bra. Det är underbart, men de funktioner som jag gillar mest är att luftflödet lätt kan anpassas efter behov. Man kan ändra luftflödet om man exempelvis ska dammsuga gardiner, mattor eller heltäckningsmatta. Ett annat plus i kanten är handtaget man kan hålla i och att det är väldigt enkelt ändra längden på röret. Nackdelen är att dammsugaren lever om en del och med tanke på att vi är vana med en ultraSilencer så är det svårt att säga om den lever om eller mindre än en vanlig dammsugare. Den får iallafall tummen upp från oss båda!

Så här beskrivs dammsugaren:
”Det blir renare och det går fortare. Siemens Extreme Power suger och filtrerar 30 000 liter luft på 10 minuter. Det betyder faktiskt 50 liter per sekund, och att din städning kommer att bli mycket effektivare – och kortare. Tack vare den inre aerodynamiken skapas ett luftflöde som ökar genomströmningen, vilket ger maximal dammupptagning utan att det går åt onödig energi.

Med Ultra-Hepa hygienfiltersystem sugs effektivt allt damm upp och stannar inne i påsen. En indikator säger till när det är dags att byta påse”


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Extreme Power från Siemens

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s