Vattenflaskor i glas

På tal om att sätta mat i egna förpackningar så kunde jag inte låta bli att köpa de här glasflaskorna (50 cl) från Åhléns. Nu slipper jag plastflaskor och de är dessutom lätta att diska ur. De kostade 69 kr styck och då följer givetvis locket med.


Waterbottles in glass
Speaking of putting food in their own packages, I could not resist buying these glass bottles (50 cl) from Åhléns. Now I can avoid plastic bottles and they are also easy to wash out. They cost 69 SEK each with the lid included of course.


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Vattenflaskor i glas

  1. Tack för alla fina kommentarer! ♥Vissa svarar jag på här, resten svarar jag i respektive blogg eller mail.————————————————————————-Kerstins foto:Tack, vad roligt att höra!Elin:Ja så tänkte jag också, kunde helt enkelt inte låta bli att köpa båda.Petran:Varsågod! Ja det blir helt klart lite roligare att dricka vatten när man en fin flaska 🙂

  2. Påminner mig om det otaligt ggr som man har läst om hur mkt kemikalier det finns i plastflaskor. Man rekommenderas starkt att använda glas istället och de här är dessutom jätte vackra. Det enda är de väger mer om man vill ta dem med sig. Ska också kika på dem nästa gång jag är på Åhlens.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s