0 reaktioner på ”Sista touchen

  1. Bra spalt med bra tips. Men du, var hittar jag bilden till vänster om din spalt på bilden ovan? Det där sovrummet var underbart vackert. Jag skulle vilja se mer och spara ner bilden i min inspirationsmapp! Kram, kram.

  2. Tack för alla fina kommentarer! ♥Vissa svarar jag på här, resten svarar jag i respektive blogg eller mail.————————————————————————-Dessi, Frida:Vad konstigt, den är länkad till tidningen i pdf-format. Länken verkar fungera för vissa men inte för andra. Du kan gå in på http://www.nojesmagasinet.se/umea, klicka på den senaste tidningen i högra spalten, klicka på andra delen och gå till sida 46.Bodil:Tack! Bilden finns med i Åhléns pressbank, du kan maila dem och be om inloggningsuppgifterna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s