Helg ♥

Det är så skönt med helg, det innebär att jag en lite paus från både plugg, arbetssökande och företagsprojekt och istället umgås med Tommy och våra vänner. Förutom ett ärende att skaffa en förlägnare till gardinhållarna (så slipper gardinen ta i fönsterbänken) så är kvällen tillägnad till att rida, äta tacos, kika på melodifestivlen och så klart mysa med världen goaste H som är vår lilla gudson. 

Det är alltid gott att ha något på kvällen och nu har Gille släppt en liten konditoribit med smak av mint och choklad. Den är cirka en tredjedel så stor som en vanlig punchrulle och alldeles lagom till kaffet. Den ser däremot mycket större ut på bilden då det ligger brevid en Filippa K-espressomugg.

 


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Helg ♥

  1. Nu börjar illamåendet äntligen släppa så gobiten ser riktigt smarrig ut! Skit att det inte blev något i helgen, vi hade sett fram emot det =( Men vår agenda är ovanligt tom framöver så hojta till när ni har tid och lust att hitta på något =)

  2. Tack för alla fina kommentarer! ♥Vissa svarar jag på här, resten svarar jag i respektive blogg eller mail.————————————————————————-DoYouFancyThis:Jag håller med förpackningen är riktigt fin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s