Mini-makeover i köket

Köket har fått sig en mini-makover i form av nya handtag. Jag har länge varit sugen på att göra detta men har inte hittat några handtag som passat. Det visade sig nämligen att hålavstånden var standard under 60- och 70-talet och inte så lätt att hitta nuförtiden. Till sist hade jag tur och såg att Clas Ohlson hade just sådana handtag jag var ute efter i rätta mått dessutom. Lycka! Det kanske inte ser ut som att det är så stor skillnad på bilderna men här hemma märks det.


Mini makeover in the kitchen
The kitchen has got a mini makover in the form of new handles. I have longing to do this but did not find any handles that fit. It turned out that the hole distance were standard during 60´s – and 70´s and is not so easy to find nowadays. Finally I was lucky and saw that Clas Ohlson had just such handles I was looking for. Happy! It may not look like there is much difference in the pictures but it really is noticeably here at home.


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Mini-makeover i köket

  1. Jodå, det syns allt på bilderna också. Hur kan ett par handtag, som inte ens är i annan färg, göra sån otrolig skillnad!?Snyggt!Ha en fin dag.Kram Helena

  2. Tänk att så lite kan göra så mycket!En verkligt lyckad makeover vill jag lova, och tro mig – den märks även utifrån fotografierna.Snyggt :)Ha en bra dag! Kram, Paula

  3. Det är helt galet vad ett par handtag kan göra iett kök. För 3,5 år sedan när jag flyttade in i min lägenhet var det vita trähandtag med ful träfärg på sidorna. Nu har jag ett par i rundad form i matt stål. Men de tar jag med mig när jag flyttar snart!

  4. WOW!Har tänkt tanken att göra detsamma, men inte kommit till skott. Nu när jag sett hur bra det blev hos dig vill jag också göra det. Clas Ohlsson får se upp!:)

  5. Alltså, jag förstår inte hur ni kan få en vanlig tråkig standardlägenhet från Bostaden att se ut sådär. Helt otroligt! Imponerande!

  6. Tack för alla fina kommentarer! ♥Vissa svarar jag på här, resten svarar jag i respektive blogg eller mail.————————————————————————-Roligt att höra att skillnaden även syntes på bilderna. Vi är riktigt nöjda!Helena:Ja det är läckert vilken skillnad det kan bli. Duschdraperiet är från Indien via Ilma of Sweden. Tyvärr fanns det bara i ett exemplar men hon har många fina duschdraperier.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s