Tävla & vinn!Så här går tävlingen till
Välj din favoritprodukt hos Carlssoninterior.se och skriv en kort motivering varför.
Då har chansen att vinna den charmiga nappboxen My & Mini från Cult Design med tillhörande lock (värde cirka 200 kr). Du behöver inte ha en blogg för att vara med.

För en extra lott finns två alternativ
1. Länka till tävlingen från din blogg så får du dubbel vinstchans som tack. Du får givetvis låna bilden om du tänkt länka, klicka här för att få tag i bilden.

2. Har du ingen blogg, så kan du också få dubbel vinstchans genom att maila och tipsa fyra av dina vänner, samt mig så jag vet att du tipsat, genom att länka till tävlingen i mailet. Maila till mail@inspireramera.se

Kom ihåg att skriva ner din mailadress så vi kan kontakta dig om du vunnit.
Tävlingen avslutas söndagen den 13:e mars kl 23.59

Ett bidrag per person!
Vinnaren utses av Carlssoninterior.se och kan inte överklagas.

0 reaktioner på ”Tävla & vinn!

  1. Nappburken är faktiskt min favorit! Har spanat in den länge men inte unnat mig att köpa den ännu. Skulle vara så mycket roligare att ha dotterns nappar i en sådan än den tråka skålen som vi just nu använder.

  2. min favorit förutom alla cult design saker är: http://www.carlssoninterior.se/visa_produkt.asp?id=1499&t=St%E4ll+till+BAG%2DIN%2DBOX. det är min favorit produkt eftersom det är ett så mycket snyggare set att försvara vinboxen på och det är jue även smidigare att hälla upp vinglas när boxen står sådär + att jag bara älskar different designs produkter ;)dubbelvinstchans tack 🙂 http://johannaspratstund.blogg.se/tavlingsbloggen/2011/march/nappbox.html#comment

  3. Jag är gärna med och tävlar!Min favoritprodukt hos Malin är faktiskt den stora svarta klockan med lösa siffror! Har den hemma och jag har köpt den hos Carlssoninterior. Den är framförallt snygg och den väcker mycket uppmärksamhet, har tipsat flera om den dom senaste dagarna då mitt kök vann IKEA:s kökstävling och flera har frågat om just den! Ser verkligen också fram emot Ernst produkter som kommer in snart. Jag håller ögonen öppna! 🙂

  4. Jag vill gärna vara med i tävlingen om den fina nappboxen!min favorit hos carlssonsinterior är golvkandelabern! så ursinnigt snygg den skulle vara i mitt kommande hemmaspa, skulle sätta stämmningen perfekt – både klass och mysfaktor i ett!

  5. Jag vill vara med och vinna nappboxen åt min fyra månader gamla son. Mina favoriter är Monster-produkterna designade av Karin Mannerstål. Allra helst en stor förvaringsbox som är både snygg och praktisk.

  6. Är gärna med 🙂 Vill försöka vinna en nappbox till väntande liten. Min favorit på sidan förutom den coola nappboxen är Change Garden grå från Cult Design, riktigt snygg! Ha De

  7. Underbar tävling! Så söt nappbox. Min motivering är att vi just nu har napparna i en tråkig liten glasskål från IKEA jätteful. Men det är så smidigt att ha dom samlade på samma ställe. Nu har vi börjat dekorera vårt hem sakta men säkert och jag skulle gärna bli av med glasskålen och byta ut mot denna fina nappbox! min favorit på hemsidan var: http://www.carlssoninterior.se/visa_produkt.asp?id=1126&t=K%F6kshandduk+KITCHEN%2C+Creme%2Fgr%E5Länkat för extra chans att vinna: http://testarturen.blogspot.com/2011/03/nappbox-133.htmlHåller tummarna!ErikaWilhelmsson@hotmail.com

  8. hejsan! jag är gärna med! det finns mycket som är favoritprodukter. men tvättmedelsburkarna(den svarta och den vita) är mina favoriter nu. har tänkt i flera månader att leta upp plåtburkar på en loppis och spraya för att ha tvättmedel i. men har inte hittat två likadana än. kanske är lika bra att köpa färdiggjorda. 🙂

  9. Denna är absolut min favoritpryl, så med på Carlssoninterior.se. Jag har spanat in denna nappbox så otroligt länge, då den hade passat som pricken över i:et i min sons rum men djungeltema. Idag har han sina nappar i en gammal kruka men texten nappar som jag själv skrivit. En riktg budgetvariant =)Jag har länkat till denna tävling på min blogg.Hoppas på tur, trevlig helg!

  10. Jag är med och tävlar, med dubbel chans! :)Egentligen är nappburken en stor favorit men jag förmodar att du vill veta om en annan produkt, så jag säger istället Changetrea från Cult Design. Jag ÄLSKAR produkterna från Cult Design. Denna ljusstake (eller vad man nu vill kalla det) kan man göra om så mycket, så den passar när som helst. Stilrent, somring, juligt – you name it. Manschetter med kloka ord finns också (även hos Carlsson Interiör) och jag älskar dom – kloka ord som får en att tänka till! Manschetten "för att lyckas måste man.." har fina ord som funkar som ledord för mig nu under min viktresa (-70kg, pågår NU!)Länkar i bloggen: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2011/march/inspireramera-13mars.htmlKram Annikafamiljenpettersson@hotmail.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s