0 reaktioner på ”Shadows

  1. Haha, verkar vara få som tänkt på det! Kolla in hur badrumstaket och listerna ser ut så förstår du.. De små detaljerna gör den stora skillnaden =)Vad sägs om att äta kring 18 imorrn?

  2. Åh tack så mkt, gläder mig att du som har en inrednings blogg tycker det, nu väntar man bara på att liten skall komma ut då är rummet komplett!Kika gärna min kategori Vår Husrenovering om du inte redan gjort det;)Skall genast kolla in sista chansen i ilägget nedan;)Kul att du kikade in hos mig=)Välkommen tillbaka!

  3. Älskar Ingegerd Råmans lampor. Hade den randiga som du har förut:)När den brann ut så ersatte jag den med den prickiga, den är rolig men ger inte alls lika härlig skuggeffekt som ränderna. Trevlig söndag!

  4. Tack för alla fina kommentarer! ♥Vissa svarar jag på här, resten svarar jag i respektive blogg eller mail.————————————————————————-Malin, Anna:Vad roligt att du gillar dem för det är jag som har gjort dem 🙂Anette:Vad snyggt att sätta två brevid varandra.Linda:Det ska jag se till att göra, tack för tipset!Linda:Den prickiga är också riktigt fin, jag skulle gärna ha en av varje 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s