Ytterligare ett byte

Det blev ett byta av handtag i sovrummet också när vi ändå höll på. Det är alltid snyggt att ha det enhetligt, speciellt då man bor i en lägenhet med öppen planlösning som vi gör. Nu är frågan vad nästa projekt kommer bli här hemma?


Another exchange
We changed the handles in the bedroom also because we were inspired by the results in the kitchen. It is always nice to have the same, especially when you live in an apartment with open plan as we do. Now the question is what’s next project will be here at home?


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Ytterligare ett byte

  1. Fint det blev! Jag har också bott på ett ställe med gammal standard mellan hålen. Inte det lättaste att hitta nya då. Det var några år sedan och jag har sett att det finns betydligt fler alternativ nu än då. Det blev iaf handtag från Clas Ohlsson då för mig med 🙂 Tänk att byta handtag kan göra så stor skillnad!

  2. Disse hådtakene er jo veldig stilren og lekker.Ble kjempefint med skifte til sånne. Gjorde det samme selv på vårt kjøkken.Ha en fortsatt fin søndag 🙂

  3. Som sagt, de små detaljerna.. =)Vi är nog fortfarande mätta från fikat, fast samtidigt sitter jag och funderar på att ta mig lite paj eller tårta igen pucko Haha, ja tårtan tog lite tid att göra och med facit på hand skulle jag ha gjort 3 lager så det blivit extra mycket gottig fyllning, men jag har ju ett tag på mig att öva innan ert bröllop 😉

  4. Nya handtag kan verkligen lyfta ett rum. I våran hyresätt satt de sånna där knoppar från 70-talet, genomskinliga o oranga. Blev ett lyft för hela hallen när vi köpte nya fina knoppar (:

  5. Tack för alla fina kommentarer! ♥Vissa svarar jag på här, resten svarar jag i respektive blogg eller mail.————————————————————————-J:Det gäller ju att äta upp det goda innan de blir dåligt 🙂 Haha ja det låter bra! Jag har just sparat en inspirationsbild på en fin tårta som skulle bli perfekt på bröllopet. Ska bli spännande att höra vad de säger på mötet nu till helgen.Marlene:Det kan jag tänka mig!Anna:Roligt att höra 🙂Janina:Ja det har du så rätt i handtagen är från Clas Ohlson.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s