Våren har flyttat in

Trots att det snöar för fullt här i Umeå så har våren flyttat in hemma hos oss i form av gröna kivilyktor, mina favoritkuddar i olika gröna nyanser från Sofie Sjöström design och en grön swingvas.

Efter en sen kväll med inlämningar så är det snart dags att packa väskorna för en weekend i Piteå. Där är bland annat ett 50-års kalas och ett spännande bröllopsrelaterat möte inplanerat. Hoppas ni får en trevlig helg!


Spring has moved in
Although it is snowing here in Umeå, the spring moved into our home in the form of green kivi lanterns, my favorite pillows in different shades of green from Sofie Sjöström design and a green swing vase.

After a late night of submissions it is time to pack our bags for a weekend in Piteå. There is, among other things, a 50th birthday party and an exciting wedding-related meeting scheduled. Hope you have a nice weekend!


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Våren har flyttat in

  1. Åh så fint, och grönt som är min älsklingsfärg.Ditt vardagsrum ser så himla fräscht ut.Jag skulle vilja krypa upp i din fina soffa och njuta av Mellofinalen i morgon. :-)Hoppas att ni får kul i Piteå.Själv vill jag inte åka någonstans när det är Melodifestivalen. Jag är väl lite skadad eftersom jag jobbar på Wallmans och många av artisterna, dansarna och körarna kommer från Wallmans.Ha det gott!Kram Helena

  2. Men så vårigt och fräscht! skönt att få in lite grönt så här till våren, det kör jag på med. Typiskt att det snöade hela natten här jag som trodde det var vår på g! 😉 så fel man kan ha…Ha en trevlig helg! Krams

  3. Hej! Tack för en bra blogg =) Så fint du har gjort med lite gröna vårpiffiga föremål. Jag gillar också att plocka in grönt för att få det vårfint hemma!/Anna

  4. Hej! Tack för en bra blogg =) Så fint du har gjort med lite gröna vårpiffiga föremål. Jag gillar också att plocka in grönt för att få det vårfint hemma!/Anna

  5. Tack för alla fina kommentarer! ♥Vissa svarar jag på här, resten svarar jag i respektive blogg eller mail.————————————————————————-Helena:Vad spännande! Kan tänka mig att det var mycket roligare att se finalen om man känner dem som är med.Anna:Tack var roligt att höra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s