Detaljer

Mamma har köpt ett begagnat dataskåp i furu som pappa sedan har sprayat vitt. Det blev riktigt snyggt och dessutom är det enkelt att kunna gömma undan datorn om man så vill. De fina handtagen följde med och den fina träbrickan är från Mias lustgård. 


Details
Mom bought a computer cabinets in pine, which Dad then sprayed white. It looks really good and it is also easy to hide away their computer if they like. The nice handles came with the cabinet and the wooden tray is from Mias lustgård. 

 


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Detaljer

  1. Tack för alla fina kommentarer! ♥Vissa svarar jag på här, resten svarar jag i respektive blogg eller mail.————————————————————————-Cornelia:Han sprutmålade med en särskild apparat. Håller med annars skulle det tagit evigheter 🙂Malin B:Vad roligt att höra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s