Lantlig inredning

Har ni märkt att shabby chic/lantlig inredning har blivit allt mer populärt? Det märks speciellt mycket i de senaste inredningstidningar. Trots att jag inte inreder i den stilen så är det roligt med omväxling och när jag tänker efter så har både en linneduk och linneservetter hittat sig hem till oss så helt opåverkad är man nog inte.

Allt i hemmet
har kommit ut med ett specialnummer med just lantlig inredning som jag ser fram emot att få kika i så fort jag får lite tid över. 


Rustic decor
Have you noticed that shabby chic / rustic decor has become more popular? It is very noticeable in the latest interior design magazines. Although I do not decorate in that style, it’s fun to se something different and when I think about it, both a linen cloth and linen napkins has found itself home to us so I´m not that unaffected by the trend. 

Allt i hemmet has come out with a special issue with rustic decor that I look forward to look at as soon as I get some free time.

 


Foto: Sandra Stenberg -Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Lantlig inredning

  1. Blev väldigt glad när den här specialtidningen ramlade ner i brevinkastet häromdagen (:Min jobbarkompis berättade häromdagen att hon hade upptäckt shabby chic, och nu var hon helt fast :p

  2. Jag håller verkligen med. Förra året dominerade verkligen vitt i alla inredningstidningar, något jag tyckte blev lite blekt, konturlöst och fantasilöst men det här året har alla tidningar ändrat sig totalt, nu är det mer färg i dem och mycket vintage som du skriver, något jag själv föredrar framför vitt, vitt, vitt!

  3. jag håller med, de märks tydligt att den lantliga stilen är stor och att den växer.. Hur många bloggar och inredningsbutiker finns de inte som går i den stilen? Hur många som helst skulle jag svara..Men ännu har den stilen inte fångat mig, vist någon pryl kanske men inte som helhet..

  4. Tack för alla fina kommentarer! ♥Vissa svarar jag på här, resten svarar jag i respektive blogg eller mail.————————————————————————-Marlene:Vad roligt att din kompis gillade stilen. Alltid härligt att fastna för något nytt.Åse:Ja det har blivit en stor skillnad. Jag gillar däremot det vita och minimalistiska, men har som sagt inget emot omväxling 🙂

  5. Ja, jag gör mitt bästa för att du ska trilla dit på stilen, det dröjer nog inte så länge innan du har full lantstil även hemma hos er.Mamma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s