Solkatt

Vår bengal Saga fullkomligt älskar värme och söker sig gärna under filten så fort tillfälle ges. Nu när solen börjar lysa allt starkare brukar hon istället söka upp solfläckarna som bildas på golvet och bara myser. Jag kan förstå henne det är så härligt att våren börja visa sig.


Sun-cat
Our Bengal Saga absolutely loves warmth and wants to be under the blanket at every opportunity. Now when the sun starts to shine increasingly she tends to look for sun spots that is formed on the floor and just cuddle. I can understand her, it is wonderful that spring begin to appear.


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Solkatt

  1. Sån är vår franska bulldogg Champis också. När jag har henne med på jobbet en solig dag går hon på turné i kontorslandskapet under dagen för att följa solfläckarna på golvet. Inte utan att man får lust att lägga sig där på mattan hos henne istället för att jobba!

  2. Åh vad fin din katt Saga är. Och när det gäller värmen förstår jag henne. Det verkar som om de flesta längtar efter sol och vår nu.Ha en fin dag.Kram Helena

  3. Katterna gillar våren de med. Rullar runt, sitter på fartsutrappen o bara myser länge innan de skuttar i väg på roliga äventyr. Första musen har tagits hem och pälsen börjar tunnas ut. Katterna tycker nog det är lika tråkigt som oss med mörkret.

  4. Vilken underbart vacker katt! Jag älskar katter och har själv en bondkatt men som har mycket ras-utseenden i sig med ett smalt ansikte som din katt.Har precis börjat följa din blogg och gillar den jätte mycket! Ska bli kul att följa ditt liv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s